برای اولین بار در تاریخ کلر پارس ۷۷۰ تومان سود تقسیم شد
به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت کلرپارس-تبریز با رعایت کامل مفاد اساسنامه شرکت و قوانین جاری بازار سرمایه، با حضور ۷۱،۷۲درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار شد.
دراین نشست مرتضی اعیانی مدیرعامل شرکت کلرپارس-تبریز ضمن ارائه گزارش کامل از وضعیت شرکت،گفت: درآمد عملیاتی شرکت کلرپارس-تبریز به میزان ۶ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است که این درآمد حدود ۱۱۲۵ میلیارد تومان برآورد شده است.
همچنین رشد سود خالص به میزان ۶۶ درصد به نسبت سال قبل بوده که مبلغ حدود ۶۳۰ میلیارد تومان سود نصیب شرکت شده است.
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت کلرپارس-تبریز صورتهای مالی شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت سود و زیان جامع،صورت جریان وجوه نقد و یادداشتهای همراه، مورد بررسی قرار گرفت و پس از پاسخگویی به سؤالات سهامداران، با اکثریت آرا به تصویب مجمع رسید.
* براساس پیشنهاد هیئتمدیره و تأیید مجمع، سود نقدی به میزان ۷۷۰ تومان به ازای هر سهم (معادل ۸۰درصد از سود انباشته شرکت) تصویب شد.
لینک خبر : https://sedayebourse.ir/x6tr9
روابط عمومی شرکت کلرپارس